1η: Τα ερείπια είναι προϋπόθεση πολιτικής κυριαρχίας.
2η: Η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης και ο θεσμικός εκφυλισμός είναι συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
3η: Το ύφος, ο λόγος, οι αποφάσεις, οι συμπεριφορές μιλάνε για την αντιδημοκρατική φύση του κυβερνητικού κόμματος.
4η: Η Αριστερά εκ του πυρήνα της θεωρίας είναι ένα μέγα φιλοσοφικοπολιτικό ψεύδος. Η ανθρωπότητα είναι πλέον οπλισμένη με την εμπειρία της εφαρμογής αυτής της θεωρίας.
5η: Βασικός εχθρός της Αριστεράς εκ του πυρήνα της θεωρίας, είναι η ατομική συνείδηση. Η καταστολή κάθε δυνατότητας αυτοπροσδιορισμού της είναι το πρώτο μέλημα κάθε ολοκληρωτισμού.
6η: Εσχατολογική και μεσσιανική η Αριστερά, εκ του πυρήνα της θεωρίας, ασκεί λυτρωτική επιρροή στις καθυστερημένες κοινωνίες, που αντιλαμβάνονται ανορθολογικά τον κόσμο και ασπάζονται κατασκευές μελλοντικής σωτηρίας.
7η: Το αίτημα της ελευθερίας θα βρίσκει απέναντί του κάθε εξουσία. Ο περιορισμός της είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξή της. Μικρότερη εξουσία, περισσότερη ελευθερία.
8η: Η πολιτική σύγκρουση στη χώρα εν όψει των εκλογών θα αναδείξει την καθυστέρηση και την άρνηση του λαού να αξιοποιήσει την εμπειρία της κρίσης.
9η: Παλαιοί αντιπρόσωποι θα δώσουν την έσχατη μάχη διάσωσης ρόλων , πλούτου και επιρροής.
10η: Την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης θα εκραγεί σαν ηφαίστειο η ανάγκη μιας νέας, πολιτιστικής και πολιτικής στην βαθύτερη ουσία της πρωτοβουλίας.Από την ανάκτηση του Νόμου μέχρι την ανάκτηση της γλώσσας. Τίποτα δεν είναι όπως πριν , τίποτε δεν θα γίνει όπως πριν.

Υ.Γ. Αν κάποιος συμφωνεί με αυτές τις υποθέσεις, ας τις γνωστοποιήσει, όπως νομίζει.

Κοινοποίηση