Του δόθηκαν όλα απλόχερα από τα πρώτα του βήματα.

Καθυστερημένα ενημερώθηκα σήμερα ότι η εφημερίδα του της περασμένης Κυριακής, σε σχόλιό της αναφέρεται στο πρόσωπό μου, με δόλια διαστροφική φιλοσοφία. Με σκοπό να με πλήξει. Πρόκειται για την απάντηση του Ν. Χατζηνικολάου σε σχόλιό μου στο διαδίκτυο, που τον αποκαλούσα ”αντιμνημονιακό συμπαραπλανητή του λαού”. Αναφέρεται στην επαγγελματική διαδρομή μου και με αποκαλεί ”αυλικό”.Με παρουσιάζει ως γυρολόγο της εργασίας. Θα του έλεγα ότι πρέπει να ντρέπεται, αλλά δεν συμβιώνει η αλαζονεία με την ντροπή. Εργάζομαι 30 χρόνια στο χώρο της επικοινωνίας και εκατοντάδες ”πελάτες” με τίμησαν με την συνεργασία τους, μεταξύ των οποίων και δύο Πρωθυπουργοί. Ως υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Αθηναίων επί Έβερτ, συνέπραξα στον 9,84, όπου εκεί ο Ν. Χατζηνικολάου εκλιπαρούσε για διεύρυνση της επιρροής του. Γνωρίζω καλά τις μεθόδους του. 
Έτσι, με παρουσιάζει να θέλω να μπω στα ”σαλόνια”, ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ψεύδεται συνειδητά.
Αυτός θα μιλάει από τον υψηλό θρόνο της αλαζονείας του, εμείς οι ”κοινοί θνητοί”, θα πορευόμαστε με το ήθος και την αξιοπρέπειά μας, μαχόμενοι διαρκώς και κρατώντας ψηλά τη σημαία που γράφει ”ιερή είναι μόνο η ελευθερία”. 

Υ.Γ.1
Διαθέτοντας 2 εφημερίδες, έναν ρ/σταθμό και με λόγο στην Τηλεόραση θα επιχειρήσει να με βλάψει.Του λέω ότι δεν μπορεί να αγγίξει ούτε τρίχα της κεφαλής μου.
Το πολύ να με αποκαλέσει ”Λευτεράκη”, όταν μονολογεί αντιμνημονιακά στο σταθμό του.
Υ.Γ.2
Λυπάμαι φίλοι μου για την προσωπική αναφορά, αλλά ορισμένα πράγματα είναι αναγκαία.

Κοινοποίηση