Εκλογές 2015 – Η σύγκρουση, τα εργαλεία της σύγκρουσης, μετά τη σύγκρουση. 

Η μικρή αυτή έκδοση μιλάει για τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Πρόκειται για την αποτύπωση μιας συζήτησης σαν αυτές που διοργανώνει κατά καιρούς η Λέγειν & Πράττειν.
Οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 κερδίζουν σίγουρα μια θέση στη σύγχρονη πολιτική ιστορία μας. Δεν είναι μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση, όπως αυτές που προηγήθηκαν μετά το 2009. Είναι η «επισφράγιση» των αλλαγών που άρχισαν να συντελούνται μετά την αναγνώριση της χρηματοδοτικής αδυναμίας της χώρας και οδήγησε στο Μνημόνιο.

Στη συζήτηση αυτή  επιστήμονες, αναλυτές της κοινής γνώμης, επαγγελματίες της πολιτικής επικοινωνίας, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ο καθένας από την πλευρά του, ο καθένας με τα κριτήριά του, επιχειρούν να καταγράψουν τα δεδομένα της εποχής, το περιεχόμενο της πολιτικής σύγκρουσης, τις στρατηγικές των πολιτικών δυνάμεων και τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Η έκδοση αυτή, επιδιώκει να λειτουργήσει ως μέρος των «πρακτικών» της εποχής. Μπορεί κανείς να βρει στις σελίδες της στοιχεία επεξήγησης και κατανόησης.


Μεταμεσονύκτιες Εκδόσεις
Έτος έκδοσης: 2015
Σελίδες: 120
ΙSBN 978-960-7800-61-9

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο και εδώ.

Κοινοποίηση